Video seminar: Optimizacija spletnih strani

Bi se želeli naučiti vse o optimizaciji spletnih strani? V podjetju Gorec d.o.o. pripravljamo video seminar, s pomočjo katerega se boste naučili vse, kar morate vedeti s področja optimizacija spletnih strani.

Video seminar bo vseboval vsaj 5 ur video vsebin. Če si boste video seminar ogledali večkrat, sledili navodilom in vse skupaj večkrat preizkusili v praksi, boste na dobri poti, da postanete strokovnjak na področju optimizacije spletnih strani.

Seminar je namenjen:

  • tistim, ki imajo spletno stran, pa bi želeli, da se bolje uvršča v iskalnikih
  • tistim, ki se že ukvarjajo z optimizacijo spletnih strani, pa bi potrebovali dodatno znanje
  • vsem, ki jih zanima internet
  • vsem tistim, ki iščejo zaposlitev, pa je ne najdejo

Optimizacija spletnih strani postaja gospodarska panoga, ki vsako leto zraste za 15%. Čeprav je danes kriza in je zaposlitev težko najti, eno zagotovo velja. Tisti, ki bo strokovnjak na omenjenem področju, bo zagotovo lahko dobil dobro plačano zaposlitev v Sloveniji. Za tiste, ki iščete zaposlitev v tujini, pa ne veste kako bi prišli do nje, je eden od odgovorov ta, da postanite strokovnjak na področju optimizacije spletnih strani.

V tujini so tako imenovani SEO strokovnjaki zelo iskani in dobro plačano zaposlitev dobijo popolnoma brez težav. SEO je kratica za search engine optimization, ker v slovenskem prevodu pomeni optimizacija spletnih strani.

V našem podjetju smo posneli že dve video izobraževanji s področja optimizacije strani in sicer:

  • Analiza ključnih besed
  • Optimizacija spletnih strani (prvi del)

Slednji video si lahko brezplačno ogledate na začetku tega članka. Predlagam, da si najprej pogledate video z naslovom Optimizacija spletnih strani in šele potem video Analiza ključnih besed.

V prvem videu boste izvedeli kaj sploh je optimizacija in kako se je lotiti. V prvem videu sem se podrobno posvetil naslovu spletne strani (Title) in gostoti ključnih besed, ki sta dva zelo pomembna faktorja pri optimizaciji spletnih strani. Če ta dva faktorja upoštevamo, še ne pomeni, da bo naša spletna stran visoko uvrščena. Pomeni pa, da stran zagotovo ne bo dobro uvrščena, če teh dveh faktorjev ne bomo upoštevali.

Video seminar: Optimizacija spletnih strani

Čeprav se trenutno nahajam na Filipinih, se bom potrudil da bom že v času mojega potovanja po Filipinih posnel nadaljevanja tega seminarja.

Dostop do vseh naslednjih video seminarjev bo plačljiv. Glede na to, kaj se boste lahko iz seminarjev naučili, bo cena zelo ugodna.

 

Tomaž Gorec, Manila – Filipini