Home

Kako do prvih mest na Googlu

 

avtor: Tomaž Gorec (priznani SEO strokovnjak)


Bi želeli, da se vaša spletna stran ali trgovina pojavlja visoko med iskalnimi zadetki v Googlu, za vam pomembne ključne besede? Knjiga z naslovom Kako do prvih mest na Googlu podaja dragocene trike, ki bodo vašemu podjetju pomagali do večje prodaje in boljše prepoznavnosti vaših blagovnih znamk.


kako do prvih mest na googlu

Avtor knjige ima več kot 15 let izkušenj s področja izdelave in optimizacije spletnih strani. Knjiga vsebuje veliko njegovih neprecenljivih znanj in izkušenj.

Prva knjiga napisana v Slovenskem jeziku, ki jo je mogoče dobiti na trgu na temo optimizacije spletnih strani.

V knjigi avtor na več kot 30 primerih iz prakse razloži postopke in načine, ki jih sam vsakodnevno uporablja v praksi.

Strani na katerih boste našli dragocene trike in znanja, ki jih je avtor knjige pridobival skozi večletno profesionalno kariero v digitalnem marketingu.

Kaj boste izvedeli v knjigi?

Kako do prvih mest na Googlu je strokovna knjiga, ki zajema različna področja optimizacije spletnih strani. Nekaj ključnih stvari, ki jih boste izvedeli med branjem in s katerimi boste lahko poslovanje vašega podjetja dvignili na višji nivo:


Kako lahko sami spravite spletno stran na TOP pozicije!

Šteje samo prva stran v Googlu. Izvedite, kako se pojaviti med TOP zadetki tudi v konkurenčnih nišah.

Kako s pomočjo SEO prodati več izdelkov in storitev.

Optimizacija spletne strani na vašo spletno stran pripelje obiskovalce, ki v povprečju ustvarijo najvišjo stopnjo konverzije, saj gre za ozko targetirane obiskovalce, ki iščejo vaše produkte.

Kako začeti s projektom, ki mesečno prinaša več tisoč evrov zaslužka?

Kako lahko s pomočjo optimizacije spletnih strani zaslužite do več tisoč evrov na mesec.

BONUS v vrednosti 50€:
v primeru naročila knjige Kako do prvih mest na Googlu vam podarim članstvo v zaprti Facebook skupini, v kateri redno objavljam nasvete in trike s področja digitalnega marketinga.

Komu je knjiga namenjena?


Vsem podjetjem

Vsem malim, srednje velikim in velikim podjetjem, ki svoje produkte prodajajo preko spleta. Višje uvrstitve za določene ključne besede bodo na vašo stran pripeljale ozko targetirane potencialne kupce, ki iščejo vaše produkte.

Vsem lastnikom in urednikom spletnih strani

V kolikor imate svojo spletno stran ali ste zadolženi za vzdrževanje spletne strani v vašem podjetju, vam bo ta knjiga pomagala, da boste svoje delo lahko opravljali še bolj učinkovito.

Vsem, ki v podjetju skrbijo za prodajo

Višje uvrstitve spletne strani v Googlu pod pravilno izbranimi ključnimi besedami lahko bistveno povečajo prodajo vaših izdelkov in storitev.

Podjetjem, ki se ukvarjajo z izdelavo in optimizacijo spletnih strani

Knjiga Kako do prvih mest na Googlu razkriva številne skrivnosti in dobre prakse, ki bodo vsakemu podjetju, ki se profesionalno ukvarja z izdelavo in optimizacijo spletnih strani lahko prišli prav, da bodo svoje poslovne rezultate še izboljšali.

Avtor knjige Tomaž Gorec nudi na nakup 100% garancijo. V primeru, da s knjigo ne boste zadovoljni, vam povrnemo stroške nakupa brez postavljanja vprašanj. Cena knjige 41 €.

O avtorju:


Tomaž Gorec je priznani strokovnjak za optimizacijo spletnih strani, ki svoje bogato znanje rad deli z ostalimi in jim tako pomaga do boljših poslovnih rezultatov.
Svoje znanje predaja naprej na preprost in razumljiv način, kar se občuti tudi v tej knjigi, ki je primerna tako za začetnike, kot SEO strokovnjake. Tomaž Gorec vsem, ki bodo kupili njegovo knjigo, nudi 100% garancijo na zadovoljstvo.

Mnenja bralcev

Preverite, kaj o knjigi Kako do prvih mest na Googlu menijo obstoječi bralci, ki že opažajo prve izboljšave svojih pozicij v iskalniku Google.


Filip Pesek

“Tvojo knjigo sem se odločil v roke vzeti na smučanju in moram priznati, da sem jo prebral na mah. Knjiga je preprosto odlična! V tej knjigi se skrivajo številne praktične vsebine in pa triki, za katere verjamem, da jih ostali SEO strokovnjaki ne bi nikoli zaupali širši javnosti. Lahko ti povem, da sem še isti dan določene nasvete iz knjige že uporabil v praksi in prve izboljšave so se zares hitro pokazale.

Uživaj in še enkrat hvala za vse.

Filip” filip pesek seo knjiga

Specialist za digitalni marketing - 27.2.2019

Damir Junuzović

Skoraj zagotovo si vsaka podjetnica in vsak podjetnik želi predvsem povečati prodajo, uspešno graditi prepoznavnost blagovne znamke in v končni fazi imeti čim višji dobiček… Mnogim je danes že jasno, da je Google zagotovo ena od dobrih poti za doseganje teh ciljev. Svetujem vam, da preberete knjigo Kako do prvih mest na Googlu, v kolikor bi za doseganje svojih podjetniških ciljev radi uporabljali tudi Google. Jaz sem jo prebral pred kratkim in ocenil bi jo kot uporabno in koristno. Če razmišljate o zaslužku preko interneta, jo obvezno preberite. P.S. Ne pozabite, da se investicija v knjigo skoraj vedno povrne!

Marketing, Poslovna Akademija - 3.3.2019

Naroči knjigo

V kolikor bi želeli naročiti knjigo Kako do prvih mest na Googlu, izpolnite spodnji obrazec z vašimi kontaktnimi podatki in oddajte naročilo. Polja označena z (*) so obvezna.KNJIGA: Kako do prvih mest na Googlu (cena 41€)
KNJIGA: Kako do prvih mest na Googlu + 1 ura osebenga svetovanja avtorja knjige na sedežu vašega podjetja na temo optimizacija spletnih strani - 89 € + ddv