Brezplačna optimizacija spletne strani Vrtnarstvo Grmiček

Želite, da bi se vaša spletna stran pojavljala na boljših pozicijah v Googlu? Na spletni strani Optimizacija spletnih strani nudimo brezplačno optimizacijo vaše spletne strani. Več o naši ponudbi si preberite na www.optimizacijaspletnihstrani.si/brezplacno.

Tokrat bomo naredil brezplačno optimizacijo za spletno stran Vrtnarstvo Grmiček. Glavna ključna beseda za spletno stran je beseda vrtnarstvo. Trenutno se spletna stran nahaja na 34. mestu pod to besedo.

Optimizacija spletnih strani Vrtnarstvo Grmiček
Optimizacija spletnih strani – Vrtnarstvo Grmiček

 

Na spletni strani je kar dobro poskrblejno za onsite optimizacijo spletne strani. Popraviti je potrebno le par malenkosti. Te malenkosti ne bodo bistveno pripomogle k boljši uvrstitvi, ker je onsite optimizacija strani narejena že kar dobro. Glavno vlogo za boljšo pozicijo bodo odigrale spletne povezave.

Navodila za ureditev onsite optimizacije spletne strani Vrtnarstvo grmiček

1. Meta opis je dolg 167 znakov s presledki. Dolg mora biti od 150 – 160 znakov s presledki. Opis naj se začne z Vrtnarstvo grmiček. Malo po sredini opisa, naj se beseda vrtnarstvo pojavi še enkrat.

2. Že par let nazaj je Google objavil, da ne upošteva več meta keywords. Ali tega res ne upošteva več ne ve noben, razen inžinirji zaposleni na Googlu. Za vsak slučaj predlagam, da vseeno napišete ključne besede, tako kot je bilo včasih po pravilih. Vpišite jih samo dve ali tri. V vašem primeru bi to lahko bilo vrtnarstvo in vrtnarstvo grmiček.

3. Dobra optimizacija spletnih strani temelji na dobrem in uporabnem tekstu. Na osnovni strani imate premalo teksta. Dodajte še enkrat toliko teksta in glejte, da bodo v tekstu koristne informacije za obiskovalce strani. Priporočljivo je, da v tekst dodajate povezave na podstrani. V tekstu se mora pojavljati beseda vrtnarstvo. Sedaj imate gostoto te besede v redu.

4. Na stran dajte eno malo večjo sliko, ki se bo imenovala vrtnarstvo.jpg in bo imalea alt oznako Vrtnarstvo Grmiček.

5. Na spletno stran dodajte eno novico, ki bo vsebovala vsaj 300 besed teksta. To lahko daste pod kategorijo zanimivosti ali nasveti. Dodajanje nove vsebine ima Google zelo rad.

Pridobivanje zunanjih povezav

Vaša stran ima zelo malo spletnih povezav in jih nujno potrebuje. Eno povezavo je stran dobila že v tem prispevku. V roku dveh tednov vam bomo pridobili še tri zelo dobre povezave.

Prve pomike navzgor pričakujemo v zelo kratkem času.

Za boljše razumevanje optimizacije spletnih strani si poglejte video in preberite članek, ki ga najdete na www.optimizacijaspletnihstrani.si/video-seminar.

29.7.

Spletna stran je pod ključno besedo vrtnarstvo iz 34. mesta, skočila na 11. mesto. To je za tako kratek čas (8 dni) odličen rezultat.