Kaj ponujajo vhodna vrata Pirnar?

Na tržišču je na voljo mnogo ponudbe, a proizvajalci podjetja Pirnar želijo ponuditi nekaj več. Proizvajalci strankam ponujajo produkte, ki jemljejo dih – tako funkcionalno kot estetsko. Lastniki in obiskovalci lahko občudujejo, kako precizno so obdelane površine, kako elegantno so skriti ročaji, kakšne igre vzorcev ustvarjajo večkratne zasteklitve … Vsaka vhodna vrata Pirnar so unikatna zgodba zase.

Vrata Pirnar so ustvarjena za vsako stranko posebej

Vsakdo si želi, da bi obiskovalci ob obisku našega doma dobili odličen prvi vtis. Na nek način vhodna vrata predstavljajo ta prvi stik, zato je zelo pomembno, da je karseda pozitivno ustvarjen.

vhodna vrata Pirnar

Tudi v primeru, če hišo prodajate, bodo vhodna vrata Pirnar vzbudila zanimanje investitorjev ali potencialnih kupcev, saj bodo zaznali višjo vrednost vaše nepremičnine. Prvi vtis je torej lahko izjemno atraktiven kljub relativno majhni naložbi.

Kakšna vrata izbrati?

Ob takšni vrhunski ponudbi gre seveda pričakovati, da bo odločitev, katera vhodna vrata Pirnar izbrati, precej zahteven zalogaj.

Prvi vidik, ki ga moramo upoštevati pri izbiri, je videz hiše. Gre za tradicionalen ali sodobni slog? Če imate starejšo hišo z detajli, narejenimi iz kamna, bo npr. bolje izbrati klasična vrata z okvirjem iz stekla.

Ravno tako je od starosti hiše odvisno, na kakšen način bodo vrata oddala pozornost. Morda boste želeli obiskovalca navdušiti z edinstvenim vtisom ali pa boste ustvarili počasen, a učinkovit efekt navdušenja. V bogatih kolekcijah umirjenih in manj umirjenih oblik vhodnih vrat bo zagotovo vsak našel prava zase.

Nekateri si želijo, da je predsoba osvetljena z dnevno svetlobo, videz česar že sam po sebi izgleda kot dragocen naravni okras. Drugi ljudje pa raje izberejo vrata, skozi katere svetloba ne prodre, kar daje predsobi dodaten občutek varnosti.

Vhodna vrata imajo lahko vgrajeno dodatno osvetlitev, ki bo ustvarila še bolj prepričljiv vtis udobnega vstopa v naš dom.

Na voljo je toliko različnih opcij ustvarjanja prestižnega, a hkrati domačnega izgleda, da se stranka težko odloči, kaj bi najbolj ustrezalo celotni nepremičnini in okusu. A brez skrbi, svoj vhod lahko fotografirate, obiščete salon in si vhodna vrata Pirnar ogledate v živo, tam pa so na voljo tudi strokovno usposobljeni svetovalci, ki vam bodo brez dvoma znali pomagati izbrati popoln vhod za vaš dom.

Zakaj so vhodna vrata Pirnar tako posebna?

Gre za povsem unikatno razmišljanje članov podjetja Pirnar. Ker želijo delovati kot trdna celota, se trudijo, da ustvarjajo in zmagujejo skupaj. Brez vložka glave in srca ter trdega dela se ne da doseči vrhunskih ciljev, česar se v podjetju dobro zavedajo.

vhodna vrata Pirnar

Vedo, da so in bodo vedno največ dosegli in najdlje posegli ravno tisti, ki verjamejo, da beseda ”nemogoče” ne obstaja. So ljudje, ki se ne ozirajo na omejitve in izgovore, da se nečesa ne da narediti. Vsaka vhodna vrata Pirnar stremijo k popolnosti ravno zato, ker v podjetju Pirnar verjamejo, da se delo konča šele takrat, ko ga ni mogoče več izboljšati. Vsa opravila na poti do popolnih vrat so enako pomembna, ne glede na to, ali gre za velik kos mozaika ali le majhen detajl.

Vhodna vrata so izdelana brezhibno, saj posebno pozornost namenijo vsaki podrobnosti – skupaj pa tvorijo edinstveno in brezkompromisno celoto. Do tja ne vodi nobena bližnjica.

Ker si znova in znova s svojim delom utirajo nove poti in izdelujejo inovacije, so to prepoznali tudi širom sveta; vhodna vrata Pirnar poznajo v večini Evrope in Severne Amerike, celo v Aziji in Afriki.

Njihovo veljavo v svetu vhodnih vrat dokazujejo tudi mnogi mednarodno priznani certifikati. Z njimi le še dodatno utrjujejo zaupanje kupcev. Proizvajalci, ki izdelujejo vrata Pirnar, so dosegli bonitetno oceno odličnosti AAA, s čimer veljajo za najmanj tvegane poslovne subjekte in dosegajo strogo zastavljene kriterije ter nadpovprečne rezultate. Certifikate za poslovno odličnost jim je dodelila tudi Gospodarska zbornica Slovenije.