Nudimo vam brezplačno optimizacijo vaše spletne strani

Bi želeli, da se vaša spletna stran pojavlja na boljših pozicijah v Googlu?

Na spletni strani Optimizacija spletnih strani smo se odločili, da bomo vsak mesec enemu ali dvema bralcema naše spletne strani brezplačno optimizirali spletno stran za eno ključno besede.

Pred časom smo brezplačno optimizacijo spletne strani naredi za spletno stran S Tino v tujino. Spletna stran je bila na Googlu pod besedo tečaj nemščine na 23. mestu, po enem mesecu pa je prišla na 8. mesto in se še vedno giblje med 8. in 12. mestom. Več o tem si lahko preberete na www.zasluzek.org/tecaj-nemscine.

Kako bo potekala optimizacija spletnih strani?

Najprej vam bomo napisali navodila za on-site optimizacijo vaše spletne strani. Ko boste na svoji spletni strani izvedli vse popravke, bomo na vašo stran začeli pridobivati zunanje povezave.

Za vašo spletno stran bomo pridobili 3 zunanje povezave z visoko kvalitetnih spletnih strani. Dve povezavi bosta s spletnih strani, ki imata PageRank 5, ena pa s spletne strani, ki ima PageRank 6.

Vrednost storitve, ki jo bomo za vas naredili popolnoma brezplačno, je vsaj 150 € + ddv.

Vedeti morate, da je optimizacija spletnih strani proces, pri katerem rezultati niso vidni isti trenutek. Ponavadi je potrebno na rezultate počakati od enega do dveh mesecev za lažje ključne besede, za težje pa tudi do šest in več mesecev.

Storitev nudi podjetje Gorec d.o.o. v katerem se z optimizacijo spletnih strani ukvarjajo že več kot 10 let in so eno od vodilnih podjetji na tem področju.

Če želite, da vam naredimo brezplačno optimizacijo vaše spletne strani, izpolnite spodnji obrazec.

Podjetje

Ime in priimek

E-mail

Telefonska številka

Spletna stran

Sporočilo

Pridržujemo si pravico, da sami po lastni presoji izberemo komu bomo naredili brezplačno optimizacijo.

 

optimizacija spletnih strani